?>

4 manieren om geld te besparen op je vakantie

Heb jij voor dit jaar nog een reis gepland? Of moet je er nog even voor door sparen? Wij begrijpen dat niet iedereen de luxe heeft om jaarlijks op vakantie te gaan, maar als je het boeken van je vakantie een beetje slim aanpakt dan kun je goedkoper dan je denkt op reis. Met deze tips bespaar je geld op je vakantie! Hoe doe je dat precies? Lees het hieronder!

1.Hanteer een dagbudget

Bepaal van tevoren een dagbudget. Hoeveel geld wil je per dag besteden? Haal daar nog een klein percentage vanaf, zodat je niet onnodig veel geld uitgeeft. Zorg ervoor dat je ook niet meer dan je dagbudget bij je hebt. Neem bijvoorbeeld €40 als budget per dag.

2.Boek een goedkope vlucht

De beste dagen om te reizen zijn Dinsdag en Woensdag. Vluchten zijn rond de 15% goedkoper dan op de andere dagen. Bespaar dus eenvoudig enkele tientjes door voor deze dagen te kiezen. Als je ook nog eens kiest voor een vlucht in de ochtend of nacht ben je nog voordeliger uit.

3.Sluit een reisverzekering af

Het afsluiten van een reisverzekering zorgt ervoor dat je gedekt bent tegen ongemakken, ongelukken en diefstal tijdens je vakantie. Op momenten dat je iets overkomt is het fijn dat je kan rekenen op je reisverzekering, echter is het wel belangrijk om niet onnodig veel geld uit te geven aan een verzekering. Vergelijk dus goed!

4.Zoek naar aanbiedingen & kortingscodes

Tegenwoordig is het erg gemakkelijk om een vakantie te vinden via bijvoorbeeld Booking.com of Zoover.nl. Op deze websites kun je vaak ook gemakkelijk zoeken naar aanbiedingen. Daarnaast is het altijd verstandig om even te zoeken naar kortingscodes bij deze aanbieders. Onder andere te vinden op Reiziger365.nl. Met een kortingscode die je hier vind bespaar je al snel 5-20% op je boeking. Wie wilt dat nou niet?