?>

Tonny over Zuid-Amerika als vakantiebestemming

Tonny vakanties is er voor de echte natuurliefhebbers die meer willen zien dan een strand en boulevard. De meeste mensen kiezen ieder jaar weer voor een makkelijke en vertrouwde vakantie aan een bekende toeristische plaats, maar u kunt zoveel meer uit uw vakantie halen! Beeld u zich eens in om in een natuurgebied te lopen vol met ongerepte natuur waar de bevolking nog in harmonie met de natuur leeft. Een beeld wat niet vaak meer voorkomt, maar zeker nog bestaat! Tonny Weijn informeert mensen over de mogelijkheden van zo’n vakantie.

Tonny informeert voornamelijk over de werelddelen Azië en Zuid Amerika. Twee werelddelen die ongekend zijn qua grootte en boordevol schitterende bezienswaardigheden zitten, zowel op het gebied van natuur als stedelijk. Tonny informeert mensen graag over de mogelijkheden om een vakantie te boeken hierheen. Daarnaast helpt Tonny u graag met uw overzicht van bezienswaardigheden en uitstapjes.

De nadruk bij Tonny ligt voornamelijk op Zuid-Amerika, de persoonlijke favoriet. Zuid-Amerika heeft  enorm veel diversiteit aan landschappen. Zo zijn er gigantische steden als Buenos Aires en Rio de Janeiro maar ook uitgestrekte natuurgebieden als de Amazone. Zuid-Amerika biedt zoveel mogelijkheden dat je er eindeloos over door kunt praten. Om het overzichtelijk te houden focust Tonny vakanties zich voornamelijk op Brazilië en Argentinië.

Brazilie kunt u waarschijnlijk van Rio de Janeiro en de mooie stranden, maar kent u ook de kleine, authentieke dorpjes die middenin de jungle liggen? De dorpjes waar men nog in harmonie samenleeft met de natuur. Deze plaatsen zijn een stuk indrukwekkender dan de lange stranden. Dat is ook de insteek van Tonny; mensen kennis laten maken met het onbekende.

Een ander land wat enorm veel te bieden heeft is Argentinië. Zo heeft Tonny vakanties veel informatie over het fantastische dorpje Ushuaia, het meest zuidelijke dorp/stad op Aarde!

Bovengenoemd is slechts een greep uit de vakantiebestemming waar Tonny u over kan informeren.